English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 1 octombrie 2012

Noutati de la Yves Rocher: celule vegetale native, arome deosebite si nuante noi

Inovatia Yves Rocher din aceasta toamna consta intr-o premiera mondiala in cosmetica vegetala. Gama Anti-Age Global incorporeaza pentru prima data la nivel mondial o noua generatie de celule vegetale native.

Ce sunt celulele vegetale native?
Sunt celule cu o capacitate deosebita de a se divide pe toata durata vietii plantei, pastrand toate caracteristicile celulelor tinere. Acestea pot da nastere tuturor tipurilor de celule diferentiate, precum celulele frunzelor, ale radacinilor sau ale tulpinii.

Celulele sunt produse printr-un procedeu de inalta tehnologie brevetat si optimizat, facand dovada unei calitati constante si a unei capacitati extraordinare. Fiecare din produsele gamei Anti-Age Global cuprinde peste 100.000 de astfel de celule.

Celulele vegetale native actioneaza la toate nivelurile biologice (gene, celule, matrice) si la toate nivelurile tesuturilor corelate cu semnele varstei (derma, epiderma), pentru protejarea patrimoniului celular natural si corectarea semnelor majore ale varstei.

Gama Anti-Age Global cuprinde crema fundamentala de zi de 50 ml (140 lei), crema fundamentala de noapte de 50 ml (140 lei) si crema fundamentala pentru ochi de 15 ml (110 lei).
O noua aroma seducatoare
O alta noutate propusa de Yves Rocher pentru aceasta toamna este parfumul So Elixir Purple. Aroma sa este dulce si intensa, deci m-a cucerit pe loc! In plus ambalajul este mov!

Parfumul are note de tuberoza si vetiver ce se impletesc cu accentele de bergamota, smirna si patchouli intr-o aroma imbietoare.

Gama So Elixir Purple cuprinde parfumul in varianta de 30 ml (135 lei) sau 50 ml (185 lei), gel de dus (200 ml - 50 lei), lapte de corp (200 ml - 70 lei) si deodorant parfum (100 ml - 65 lei).

Un ten perfect si o explozie de culori
Ultimele lansari ale acestui sezon sunt fondul de ten Pure Light si fardurile de pleoape duo in nuante intense.
Fondul de ten promite un efect natural si luminozitate a tenului. Pure Light contine extract din orez si este hidratant, cu o textura usoara, care nu incarca tenul. Efectul este satinat, iar produsul este disponibil in 6 nuante.

Pretul unui fond de ten (30 ml ) este de 66 lei.
Fardurile duo in nuante intense se incadreaza in 3 categorii si anume basic-chic pentru un look stralucitor, de o eleganta atemporala, color pop pentru exprimarea stilului indraznet si modern si color fit pentru o privire magnetica.

Preferatul meu? Cel in nuantele de turcoaz si gri-bej.

Fardurile sunt disponibile in 9 combinatii, iar pretul lor este de 46 de lei.

Pe voi ce va tenteaza in acest sezon?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Un comentariu:

  1. draga Mona....dintre toate noutatile am profitat de oferta primita in august si mi-am achizitionat BB cream si fondul de ten.....fondul de ten e minunat,,,nu se simte ,nu se vede....e a doua piele...eu asa il percep...iar bb cream-ul il folosesc dupa o crema de fata pentru ca nu ma hidrateaza suficient,iar in modul acesta se manifesta mult mai bine decat singur,,,si acupera destule de bine ce am de acoperit....ca sa nu iti mai povestesc de combinatia bb cream si noul fond de ten....fara crema inainte.....combinatie extra pentru mine.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...