English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 29 septembrie 2012

La multi ani, Grand Cinema Digiplex!

Grand Cinema Digiplex a implinit un an si a sarbatorit acest eveniment joi, 27 Septembrie, printr-un spectacol deosebit, marca Razvan Mazilu. M-am bucurat sa fiu prezenta la acest eveniment, deoarece cinematograful chiar imi place foarte mult si evolutia sa in primul an de functionare a fost evidenta.

De la spatiile deschise, la sali, la oamenii care te intampina si pana la cardul mov de membru, Grand Cinema Digiplex nu are cum sa nu imi placa. In plus localizarea, in Baneasa Shopping City, este pentru mine un motiv in plus sa aleg un film aici.

Spectacolul s-a desfasurat in sala Ultra si a prezentat Bucurestiul ... altfel. Acesta a fost o combinatie perfecta de film, dans, fashion show si muzica. Pe ecran a fost proiectat un film ce prezenta diverse monumente si cladiri emblematice ale orasului, filmate din mers, in viteza, cu accente psihedelice si pete de culoare peste care era proiectat spectacolul de dans de pe scena.

Intre momentele de dans au defilat si 4 modele in niste tinute interesante si pline de culoare. Muzica s-a potrivit perfect si atmosfera a fost intr-adevar captivanta. La final am aflat si despre planurile de viitor ale Grand Cinema Digiplex si pot sa va spun ca ne vor astepta in continuare multe surpriza. Evenimentul a continuat cu un cocktail party.

Sper sa reusesc sa obtin si pozele de la acest eveniment pentru a va arata si voua pe Facebook cateva secvente speciale.

Mai multe detalii despre cinematograf gasiti aici.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...