English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 1 august 2012

Cu ce ma voi juca eu in urmatoarele 2 saptamani

Tocmai m-am intors de la Nikon Romania cu un aparat superb si anume P510, aparatul foto cu cel mai mare zoom. El ma va insoti la toate evenimentele din urmatoarele 2 saptamani si il voi utiliza de asemenea, pentru articolele de pe blog din aceasta perioada.

Sunt foarte incantata de el si abia astept sa i se incarce bateria pentru a face primele poze. Mai ales ca aceasta perioada este foarte aglomerata pentru mine, deci voi avea ce poza.

Vreti sa stiti mai multe detalii despre aparat?
Depăşiţi limitele cu aparatul foto semi-profesional COOLPIX P510, cu un super-zoom de 42x. 

Cu un obiectiv NIKKOR care oferă acoperire extraordinară de la unghi larg până la supertelefotografic, de 24–1000 mm, acest aparat foto de 16 megapixeli vă permite să vă apropiaţi de acţiune exact cât vă doriţi.

Senzorul CMOS cu iluminare din spate şi sistemul mecanic avansat de reducere a vibraţiilor permit cadre clare în orice lumină. Monitorul LCD cu posibilitate de înclinare oferă vizualizare de înaltă rezoluţie, perfectă din orice ughi.

Puteţi comuta cu uşurinţă la înregistrarea filmelor cu modul film Full HD care poate fi accesat cu o singură atingere. Unitatea GPS încorporată include geoetichete în informaţiile despre imagine. 

COOLPIX P510— Zoom mai presus de aşteptări.


Toate specificatiile le gasiti aici.
Iar eu promit sa revin cu o gramada de poze frumoase!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...