English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 28 martie 2012

Remington Pearl Pro Styler

A sosit momentul sa va prezint un nou ondulator de la Remington. Acesta este Pearl Pro Styler si este perfect pentru bucle usor definite si valuri.
Ondulatorul Pearl Pro Styler este livrat alaturi de o manusa termorezistenta, o gentuta termorezistenta pentru depozitare si manualul de instructiuni.
Aparatul beneficiaza de acoperire ceramica Luxury Pearl, afisaj digital intre 130 si 210 grade Celsius si timp de pregatire pentru utilizare de 30 de secunde.
Alte caracteristici ale ondulatorului sunt: functia de blocare a comutatorului, varfurile reci, stativul pentru protectie termica si oprirea automata de siguranta (aparatul se va decupla automat daca este lasat pornit pentru 60 de minute si nu este apasat niciun buton).
Ondulatorul Pearl Pro Styler are un tambur dublu de 20 mm in jurul caruia se pozitioneaza suvita pregatita pentru coafat.
Ce bucle puteti obtine cu ajutorul lui?
Daca nu va doriti bucle perfect definite, de tipul "spirala", acest aparat este ideal pentru voi! Buclele formate sunt sub forma de "opt", in stilul "beach waves" (aplicati si un spray cu sare de mare si rezultatul va fi perfect).
Design-ul aparatului este foarte dragut, asa cum ne-a obisnuit Remington si pana acum. Pe manerul ondulatorului se regaseste un model delicat cu flori, si anume cel specific produselor din gama Pearl.
Rezultate obtinute
Cel mai bine va puteti da seama de aceste rezultate din pozele before/after:
Nu uitati sa folositi un spray pentru protectie termica inainte de utilizarea ondulatorului si sa setati temperatura in functie de tipul vostru de par (fin sau subtire sau cu firul mediu sau gros).

Ondulatorul Pearl Pro Styler este disponibil pe site-ul Remington-style.ro la pretul de 139 lei.

Cum vi se par buclele obtinute? Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



8 comentarii:

  1. ce spray pt protectie termica folosesti, Mona?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il folosesc pe cel de la Label.M - http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/11/tried-heat-protection-spray-de-la.html

      Ștergere
  2. Iti sta super cu parul ondulat! Parerea mea este ca achitizitia a fost una de bun augur pt tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place cum iti sta - mar interesa daca folosesti si cunva vreo perie rotativa pentru par,vreau sa mi cumpar si nustiu ce model.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu am una de la Rowenta, dar recunosc ca nu o folosesc prea des. In ultima vreme am preferat ondulatoarele.

      Ștergere
  4. Tocmai ce l-am primit si eu, si duminica am vreo 3 pers care vor paru cret...e un dezastru, nu sunt multumita de el deloc X_X sau nu stiu eu sa il folosesc corect:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia ce am primit si eu ondoaltorul, si duminica am vreo 3 doamen ce vor paru cret, e un dezastru nu sunt deloc multumita de el, sau nu stiu eu sa il utilizez corect:(

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...