English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 6 martie 2012

Lansare carte: "Povestile unei inimi"

Tocmai m-am intors de la lansarea cartii scrisa de Diana-Florina Cosmin "Povestile unei inimi". Pe Diana o cunoasteti deja din paginile revistei Cosmopolitan, unde semneaza rubrica "Sex and the single girl". Si cum articolele ei erau atat de frumoase, cartea acesta era urmatorul pas firesc.

Lansarea a avut loc la Readers Cafe in Metropolis Center si de cum am ajuns acolo parca am pasit intr-un taram de basm. Pe o masa roz ne asteptau fel de fel de briose, bezele si prajituri care ne-au indulcit seara. De asemenea, atmosfera era foarte placuta si primitoare, iar Diana era superba!
Toata seara s-a invartit in jurul povestilor si a avut un farmec aparte.
Cartea "Povestile unei inimi" a aparut la editura Curtea Veche, in colectia Stiletto Books. De asemenea, evenimentul a cuprins si strangerea de carti pentru biblioteca publica din comuna Feldioara, judetul Brasov, participantii fiind rugati sa aduca o carte cu o poveste draga pentru a fi donata.
La lansare am avut placerea sa le cunosc si pe fetele de la editura Curtea Veche, care au fost toate foarte dragute si cu care am povestit toata seara.
Evenimentul a fost prezentat de Miruna de la editura Curtea Veche, iar apoi au vorbit doamna Irina Arsene, director general Curtea Veche, Malvina Cervenschi, primarul comunei Feldioara si Diana-Florina Cosmin.
Fiecare a sustinut un discurs frumos si totodata emotionant, totul incadrandu-se perfect in atmosfera de poveste.
Evenimentul a continuat cu o multime de felicitari pe deplin meritate pentru Diana si cu muzica buna live.
La final, toti participantii au primit cartea "Povestile unei inimi" cu autograf, alaturi de o agenda pentru anul 2012 in care fiecare sa isi poata nota propria poveste.
In concluzie, aceasta lansare a fost un eveniment de suflet, facut din suflet la care mi-a facut o deosebita placere sa particip.

Vreau sa o felicit pe Diana, iar pe voi sa va invit sa cititi mai multe detalii despre carte pe site-ul Dianaflorinacosmin.ro sau pe Facebook aici.

Eu ma voi duce acum sa citesc cartea din scoarta in scoarta!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...