English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 9 iulie 2011

Par perfect intins cu placa S9500 de la Remington

Parul intins este mereu in tendinte, iar acest lucru se poate remarca mai ales vara. Astfel Remington vine in ajutorul nostru cu placa S9500 din colectia Pearl.
Aceasta este cea mai performanta si rapida placa de la Remington si ofera rezultate foarte bune si de durata. Placa necesita doar 10 secunde pentru a se incalzi si poate ajunge pana la temperatura de 235 de grade.
Placa este livrata impreuna cu o geanta rezistenta la caldura si covoras pentru asezarea ei in timpul utilizarii. Geanta mi-a placut foarte mult, avand un aspect modern si stylish, iar covorasul mi s-a parut o idee excelenta. Pana acum intampinam problema asezarii placii fierbinti pe o suprafata atunci cand trebuia sa selectez cate o noua suvita pentru indreptare. Dar ma bucur ca Remington a rezolvat acum aceasta problema, putand aseza placa oriunde pe covorasul inclus.
Astfel este foarte simplu sa pastrati placa si este foarte comod sa o luati cu voi in calatorii.
De asemenea, un alt aspect care mi-a placut foarte mult este design-ul placii. Floricelele desenate pe ea mi se par absolut adorabile si foarte de efect! Recunosc ca pe mine ma incanta si mai mult un produs daca pe langa faptul ca este profesional si ofera rezultate foarte bune mai are si un design interesant.
Alte caracteristici deosebite ale placii S9500 sunt acoperirea ceramica avansata Ultimate cu stralucire de perla adevarata si placile mobile cu o lungime mai mare. Cei 110 mm adaugati in plus fata de celelalte placi ofera posibilitatea coafarii unor suvite mai mari, ceea ce implica un timp mai scazut pentru intinderea completa a parului. De asemenea, placile ceramice nu sunt fixe, ceea ce ofera o presiune uniforma asupra parului in timp ce acesta este indreptat.
Temperatura poate fi reglata in functie de starea parului astfel recomandandu-se ca aceasta sa fie intre 150-180 grade pentru parul fin, 180-200 grade pentru parul mediu si intre 200 si 235 de grade pentru parul gros.
O alta caracteristica foarte buna a placii este oprirea de siguranta automata. Daca placa nu este folosita timp de 60 de minute, dar este lasata pornita, aceasta sa va opri automat.
Pentru o protectie suplimentara a parului si pentru obtinerea celor mai bune rezultate este recomandata utilizarea unui spray de protectie impotriva caldurii inainte de inceperea procesului de intindere a parului.
Iar rezultatul Before/After este urmatorul:
Si nu uitati ca la cumpararea unei placi de intins parul S9500 primiti si bratara cu perlute albe despre care va spuneam aici. Placa poate fi comandata cu 219 lei de pe site-ul Remington Style aici.

Cum vi se pare placa S9500?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati ca astazi este ultima zi in care mai puteti participa la Happy Birthday Huge Giveaway.

17 comentarii:

  1. confirm:)....cea mai buna placa pe care am avut-o pana acum....si are si un design super cute:D....

    RăspundețiȘtergere
  2. Supeeerb iti sta ! Se vede ca placa a facut o treaba minunata . Sa ne arati si Curling Wand ce efect are :D !
    p.s. Ce spray de protectie termica folosesti ?

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu!!! you are so beautiful!!! puuuuuuuuup

    RăspundețiȘtergere
  4. sa o folosesti cu placere! e super cute <3

    RăspundețiȘtergere
  5. mai, mie imi plac toate placile Remington, de altfel mi se pare geniale. Problema e ca dureaza o viata :)) ma rog, nu e o problema, cel putin nu pt noi, poate pt cei de la Remington. In sensul ca eu am deja una, nu stiu cand si cum am sa achizitionez alta, pentru ca sunt mega mega multumita de cea pe care o am ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. remington sunt cele mai bune,am si eu una de aproape 3 ani si este la fel de buna ca in prima zi:)

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau si eu o placa noua...ca a mea cam da rateuri :-<

    RăspundețiȘtergere
  8. @ella: Si mie imi plac foarte mult floricelele! :) Iar de rezultate am fost foarte incantata!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea Maria: Mersi mult! Si sigur ca da! Voi reveni cat de curand cu detalii despre wand. Iar ca spray de protectie terminca folosesc Iron-it de la Toni&Guy. Are rezultate bune, miroase super si iti ajunge si multa vreme (are 200 ml).

    RăspundețiȘtergere
  10. @Kitty: Mersi mult! Ma bucur daca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @Stilistele: Sunt de acord cu tine! :) Sunt foarte bune si rezistente!

    RăspundețiȘtergere
  12. @dalyda: Stiu, eu le-am schimbat doar pentru ca imi doream un alt model. Rezista foarte bine, iar rezultatele sunt la fel de bune dupa fiecare utilizare! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Pixie: Pai incearca una de la Remington. Sigur vei fi multumita! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Alice Dias: Hey! I`m glad you like it! And you have a new follower :) Kisses :*

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte buna placa o am si eu

    RăspundețiȘtergere
  16. azi mi-am cumparat placa si nu a facut o treaba chiar foarte buna...trebuie sa mentionez ca nu am folosit spary de protectie si am folosit-o doar odata la 210 grade

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...