English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 9 decembrie 2010

Marionnaud

Prima data am vazut parfumeriile Marionnaud acum cativa ani in Paris. Acum acestea au aparut si in Bucuresti oferind pe langa parfumuri si creme si cosmetice.

Rasfoind catalogul Marionnaud am gasit foarte multe promotii, dar si posibilitatea obtinerii cardului Marionnaud.

Dintre promotii o sa mentionez:
  • o crema Daily Energizer de la Clarins cadou la cumpararea de produse Clarins in valoare de minim 300 de lei;
  • o geanta pentru cosmetice Gianfranco Ferre cadou la achizitionarea oricarui parfum feminin GF de 30 ml;
  • mascara Virtuouse Black Karat si Crayon Khol oferite gratuit la cumpararea oricarui parfum Lancome;
  • permis pentru o zi la Spa Rin Hotel (acces la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, aerobic) oferit la cumpararea oricarui parfum Incredible me, Desire me, Absolutely me de la Escada.
Pe langa acestea mai gasiti si alte promotii inclusiv pentru produsele pentru barbati, pentru gamele de ingrijire Marionnaud sau clasicele miniaturi de lotiune de corp si gel de dus oferite la achizitionarea unor parfumuri.

Referitor la card va pot spune ca acesta se elibereaza gratuit, fara suma minima de achizitie si este valabil in toata Europa!(ceea ce este un lucru foarte bun deoarece cardul Sephora nu este valabil decat in magazinele din Romania - tried&tested, cardul mi-a fost refuzat in Paris). Punctele de fidelitate se transforma in lei, iar la acumularea de 100 de puncte (1 punct=5 lei) primiti un cec de fidelitate de 25 de lei.

De asemenea, exista bonusuri pentru ziua de nastere, promotii exclusive si informatii despre promotii. noutati si tendinte.

Iar daca veti completa talonul cu datele dvs personale beneficiati de un discount de 5% in magazinele INA Center, Marionnaud, Privilege si INA Market.

Magazinele Marionnaud sunt in:
  • AFI Cotroceni
  • Cora Lujerului
Pana data viitoare,
From Mona with Gloss
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...